Har en valp hemma……hua.
Han föddes på skärtorsdagen och flyttade hem till oss 10 Juni. Han heter Peter Pan. Tänkte först byta namn men han kommer få heta Peter, inte helt vanligt hundnamn.

Nyttigt med valp, det var ett tag sen. Han är mer självständig än de jag haft innan, kommer kräva endel. Men mitt stora dilemma är TID! Och då tid ensam med valpen. Ensam för träning i lugn o ro. Har fyra hjälpredor som gärna är med. Men jag får se det positivt, jättekul att de gillar vår nya hund, jättekul att de vill vara med och jobba med hunden, jättekul att vi kan dela hundintresset.


Vår och sommar är valptider. Alltid spännande med en ny familjemedlem, och i vårt fall, jaktkompis. Man har mycket förväntningar. Men det kräver också en hel del tid och arbete för att få den där hunden man önskar.
Ha det gott!
/Elin