Då var det dags igen, nu var det ett tag sen, har inte blivit tillfälle innan.

Satte mig 21:04, sucken kom snabbt men jag väntade tills ögonen gick igen och då var klockan 21:14.
Nu har han fattat vad det handlar om. Han stretar inget utan lägger huvudet på armen direkt, lugnt o tyst. Men han störs av ljud, det får han och spärra upp ögonen direkt. Nästa gång kommer jag sätta telefonen på ljudlöst innan jag sätter migsmiley

Började valpkurs idag, som deltagare, fast jag har svårt att hålla tyst. Fredrik får stå ut med att jag flikar in lite då o då. Jättekul att träna den egna hunden. Händer inte jätte ofta om jag ska vara ärlig. Har man fyra barn med aktiviteter och allt så blir det inte mycket tid på tu man hand med Peter. Men man får vara lite smart och fånga de tillfällen som dyker upp. Kör jag till en aktivitet så tar jag oftast med någon av hundarna och tränar eller springer en runda med hunden. Ja om jag inte ska handla eller tanka eller köpa skor eller………..